Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Tennis Stages

bij Kromveld Padel & Tennis Club

In samenwerking met de Elite Tennis & Padel Academy organiseren we dit jaar tennis stages in de paas- en zomervakantie bij Kromveld. Lees hier alle informatie!

Tennis Stages

Kleuters, kids en tieners

Kleuters 3 tot 5 jaar

  • 1 uur Omnisport
  • 3 uur tennis/multimove
  • 1 uur knutselen/tekenen

Kidstennis 6 tot 11 jaar

  • 3 uur tennis/spel
  • 2 uur padel

Tienertennis 12-18 jaar

  • 3 uur tennis
  • 2 uur padel
Meer info op etpacademy.be

Start 2 Tennis

Voor de 18+ spelers

Naast kidstennis organiseren we ook stages voor volassenen.

Deze gaan door op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 19u tot 20u, en op vrijdag van 19u tot 21u (6u in totaal).

Meer informatie op etpacademy.be

Wat leren onze kleuters van 3 tot 5 jaar in de stageweek?

Multimove of Kleutertennis: is gericht op de brede motorische ontwikkeling van kleine kinderen. Jullie kleuter wordt in situaties geplaatst waarbij ze op een regelmatige manier experimenteren met bewegingen op basis van de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden.

Dit zijn de 12 bewegingsvaardigheden: Dribbelen, Glijden, Heffen en dragen, Klimmen, Roteren, Slaan, Springen en landen, Trappen, Trekken en duwen, Vangen en werpen, Wandelen en lopen, Zwaaien

Uiteraard gaan we met alle kleuters de eerste stapjes zetten in de tenniswereld. De vaardige kleuters zullen snel de lessen Blauw kunnen volgen, een combinatie van algemene coördinatie en tennis.

Wat leren onze Kidstennissers van 6 tot 11 jaar in de stageweek?

De Kids van 6 tot 8 jaar zullen ondergedompeld worden in verschillende tennisvaardigheden op een speelse manier. In de lessen Rood gaan de kinderen voor de eerste keer rally leren spelen en de bal bovenhands in het spel leren brengen.

Onze 9 jarigen zullen in de lessen Oranje dan weer voor de eerste keer over het ‘echte’ tennisnet spelen. Het veld is groter! je zal dus een voorbereiding nodig hebben om harder te kunnen slaan. Ook de bovenhandse opslag wordt belangrijker en de volley technieken.

De 10 en 11 jarigen zitten in de lessen Groen in hun laatste fase voor het ‘echte veld en bal’. De voorbereiding en het raakpunt moet je al onder de knie hebben. Bij de starters wordt dat in de eerste les al aangeleerd.

Wat leren onze Tieners van 12-18 jaar in de stageweek?

Tieners die starten of veel motivatie hebben om verder te ontwikkelen in Geel. Vanaf nu wordt er op het ‘volledige’ tennisterrein gespeeld. De basistechnieken worden aangeleerd of verder ontwikkeld. Zowel Forehand, Backhand, Volley en Opslag. Leren om wedstrijden te spelen.

S2T wie/wat?

Tijdens onze 3-daagse stage leer je verschillende progressievormen. De trainer maakt keuzes afhankelijk van wat de starter kan en hoe hij evolueert. Je leert de basisslagen (forehand en backhand) onder controle krijgen, de volleys, de bovenhandse opslag, technische en tactische tips en spelregels voor enkel en dubbelspel.

Data, prijzen & inschrijven

Paas- en zomervakantie 2024

Een overzicht van de data en prijzen voor 2024 vind je op de website van ETPAcademy.be.
Wil je inschrijven? Dat kan ook meteen via deze website!

www.etpacademy.be