Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Wintertennis 2024

Geplaatst op 22 augustus 2023


Wintertennis 2024 - Kromveld

Beste Sportvrienden,

Zoals jullie weten start binnenkort reeds het winterseizoen. Ondertussen kijken we als club heel tevreden terug op een zomer waarbij we enorm veel mochten opsteken en reeds uitkijken naar de planning van volgend jaar!

Ondertussen is iedereen op de hoogte dat onze club deze winter een enorme metamorfose zal ondergaan.  Daarom zullen we enorm moeten rekenen op jullie begrip en geduld, wat eigen is aan verbouwingen. De afbraak staat momenteel gepland voor de tweede helft van september. Concreet wil dit zeggen dan er vanaf dat moment geen kleedkamers en douches meer zullen zijn. Gelieve hier dan ook rekening mee te houden.

Om de gezelligheid te kunnen bewaren, gaan we een tent plaatsen aan de zomerbar zodat jullie na het sporten nog steeds gezellig samen kunnen napraten met jullie favoriete drankje!

Nogmaals bedankt voor al jullie begrip, maar het nieuwe clubhuis gaat dan ook de moeite zijn om naar uit te kijken 🙂 !

Praktisch starten de vaste winteruren in de week van 11 september en zullen ze lopen tot en met 14 april. Graag zouden we ook willen vragen om het saldo over te maken vóór de vaste winterverhuringen. De tarieven kunnen jullie vinden op onze website. Ik geef graag nog even de link mee : Winter tennis – Kromveld .

Alle betalingen moeten binnen zijn vóór 31 augustus, alvast bedankt!

Tijdens de Kerstvakantie zal er zoals elk jaar een pauze zijn. Gezien er geen clubhuis is tijdens de feestdagen, zullen we de deuren sluiten op 24, 25,26ste terreinen te boeken maar bar gesloten!  31 december en 1 en 2 januari.