Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Vast winteruur tennis 2023-2024

Geplaatst op 15 januari 2023


Vast winteruur tennis 2023-2024 - Kromveld

Beste Sportvrienden,

Eerst en vooral mijn beste wensen voor 2023! Een goede gezondheid, mooie momenten met geliefden en uiteraard een jaar vol sportieve doelstellingen.

Zoals jullie weten, werd de club vorig jaar door mezelf overgenomen. De laatste 3 maanden ben ik dagelijks aanwezig geweest om het reilen en zeilen te weten te komen en om iedereen te leren kennen. Op deze manier heb ik een analyse kunnen maken van de noden van de club én de leden, dit zowel op vlak van tennis als van padel. Hier zijn al wat zaken duidelijk geworden en bijgestuurd, maar toch wil ik nogmaals benadrukken dat dit slechts het begin is. Achter de schermen ben ik volop bezig met het uitwerken van heel wat zaken die ik hopelijk spoedig officieel kan communiceren.

Voor padelspelers was de overstap naar Playtomic niet eenvoudig, maar ik wil jullie allemaal bedanken om te volharden en om het platform beter te leren kennen. Ik ben zeker dat we de komende maanden voor ieder type speler het juiste product kunnen aanbieden!

Ook voor de tennissers onder jullie heb ik alle feedback opgenomen en een zo goed mogelijke analyse proberen te maken. Zo heb ik vastgesteld dat we in de winter heel wat externe spelers mogen opvangen die niet terecht kunnen in hun eigen club en dat we jammer genoeg van deze leuke mensen in de zomer weer afscheid nemen. Als club hebben we de ambitie om een clubgevoel uit te bouwen waar iedereen trots op is om deel van uit te maken. Bij onze club is dit niet anders. Dit is dan ook het voornemen voor 2023: een hechte bende verzamelen die graag vertoeft op Kromveld. Zo creëren we samen de mooiste herinneringen.

Ik kreeg dus vaak een opmerking over de beschikbare winteruren voor onze Kromveldleden. De club zal op dit punt echter moeten ingrijpen zodat deze leden niet verdwijnen in de zomer. Daarom zal na deze winter de voorrangsperiode voor het verlengen van het vast winteruur, tijdens de piekuren, voor niet-leden verdwijnen. Dit wil zeggen tijdens de weekdagen van 18u tot en met 22u en de weekends. Zo kunnen in eerste instantie de Kromveldleden de kans krijgen om gans het jaar op hun thuisclub te spelen wat het clubgevoel alleen maar zal aanwakkeren en versterken.

Verlies je dan meteen je terrein vanaf 16/4/2023 ? Nee, je kan, indien je lid bent in een andere club, kiezen om bij ons als tweede club lid te worden. Dit kan aan een verlaagd tarief van € 100. Voor dit bedrag kan je dan ook genieten van alle voordelen die zomerleden hebben, bijvoorbeeld binnen spelen wanneer buitenterreinen onbespeelbaar zijn door regen. Dit moet dan ook in orde zijn voor 23/4/2023. Hier zijn ook geen uitzonderingen.

Om misbruik te voorkomen, zal er een spelerslijst opgemaakt worden voor alle terreinen die deel uitmaken van de vaste reservatie. Zo kan er bijvoorbeeld geen terrein gehuurd worden door 1 Kromveldlid en 3 spelers van een andere club. Iedereen gelijk voor de huisregels. Spelers die een terrein huren met 4 spelers, maar  in realiteit een beurtrol hebben met 6 spelers gaat ook niet worden toegelaten. Als we dit als club toch vaststellen krijgen de betreffende spelers 1 waarschuwing. Bij een tweede overtreding van deze regel worden alle spelers geschorst voor de resterende periode van het desbetreffende seizoen. Ook het daaropvolgende jaar zullen ze niet kunnen deelnemen aan de voorrangsperiode. Bij ziekte of blessure gelieve de club een mail te sturen wie door welke speler zal worden vervangen.

Zonder twijfel gaan er tal van misnoegde reacties volgen. Ik heb hier uiteraard alle begrip voor en neem hier ook alle verantwoordelijkheid voor. Toch mag iedereen weten dat dit een beslissing is voor de club Kromveld, niet voor mezelf. De club zal hier nog veel langer zijn dan wijzelf. Kromveld moet centraal staan samen met haar leden. Gelieve dan ook de beslissing van de club te respecteren.

Praktisch start de voorrangsperiode op maandag 24/4/23 en deze zal lopen tot en met maandag 22/5/23. Na deze datum start de vrije verhuur voor alle resterende vrije terreinen.

Om lid te worden, kan je via Tennis Vlaanderen je aanvraag indienen. Op lange termijn zal alles bijdragen tot groei van Kromveld en de positieve beleving voor haar leden.

Warme groet, Jaimie