Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Tennis- en Padelstage in Spanje

Geplaatst op 25 augustus 2023


Tennis- en Padelstage in Spanje - Kromveld

Stage Platja d’Aro

Beste tennis- & padel liefhebber,

Wil je binnen een 2tal maanden toch nog met een laatste zomer gevoel de lange winterperiode ingaan…? Wil je genieten van een gevarieerde mix van tennis, padel, sport & ontspanning met andere clubleden…? Of wil je jouw spelniveau gewoon nog even boosten of upgraden…?

Dan is de herfststage die we dit jaar aanbieden van maandag 30/10 t.e.m. zondag 05/11 wellicht iets voor jou.

De Focus tennisschool organiseert reeds sinds 3 decennia een jaarlijkse stage aan de prachtige Costa Brava in het noorden van Spanje. We verblijven in een 4sterren hotel (Nm-suites) en trainen in 2 clubs in de omgeving. Het zachte klimaat, de ruwe en spectaculaire kustlijn, prachtig groene heuvels, de eindeloze middellandse zee, het bruisende Platja d’Aro, de mooie kleine (en grotere) steden in de nabijheid,… zorgen in combinatie met de trainingen o.l.v. de eigen club trainers voor een geslaagde cocktail! Alles is aanwezig om er samen met jou een superweek van te maken…

Het “Relais & Silence” Nm-suites hotel **** is een ideaal familiehotel waar het recent vernieuwde management er alles aan doet om er een leuk verblijf van te maken. Trainen doen we in de beste omstandigheden: tennis in Pipers Calonge (6 uitstekende gravel courts) en padel in Nautic Platja d’Aro (5 vernieuwde courts). De trainingen staan o.l.v. Jaimie (padel) en Wald & Nicolas (tennis).

Je kan je eigen programma samenstellen via de verschillende formules: verblijf (B&B, half of full board), type kamer, sporten (tennis en/of padel met halve of ganse dagen training), enz.

Je vindt alle informatie, tarieven & inschrijvingsmodule via de link http://focustennis.be/nl/stage-spanje op de Focus website. Heb je toch nog andere vragen, aarzel niet om ons even te contacteren.

Inschrijven kan tot 30/09. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met verdere informatie.