Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Tennis Clubkampioenschap 2023

Geplaatst op 22 augustus 2023


Tennis Clubkampioenschap 2023 - Kromveld

Beste tennishelden,

Een jaarlijkse hoogtepunt van onze tennisclub staat voor de deur: het Clubkampioenschap Tennis. Dit is dé gelegenheid om je tennisvaardigheden te tonen, nieuwe vrienden te maken en vooral veel plezier te hebben.

Datum: vanaf 4 september tot en met 7 oktober
Locatie: Tennisclub Kromveld, Oude Schrieksebaan 89

Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit evenement. Deelname staat open voor alle leeftijden en niveaus. We zullen de deelnemers indelen op basis van hun vaardigheden, zodat iedereen eerlijke kansen heeft om te schitteren.

Naast het tennis zullen er ook gezellige activiteiten zijn voor degenen die even willen ontspannen tussen de wedstrijden door. En natuurlijk zal er voor eten en drinken worden gezorgd, zodat niemand met een lege maag hoeft te spelen.

Wil je deel uitmaken van deze geweldige dag? Schrijf je dan in vóór 31 augustus via Tennis Vlaanderen link: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=109357.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op het Clubkampioenschap Tennis van Tennisclub Kromveld. Laten we er samen een onvergetelijke maand van maken!

Warme groet,

Jaimie