Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Mix & Match, tennis met Kerst!

Geplaatst op 6 december 2023


Mix & Match, tennis met Kerst! - Kromveld

 

Beste tennisliefhebbers,

Met het einde van het jaar in zicht willen we graag de tennisrackets laten knallen en jullie uitnodigen voor een bruisend evenement: Mix en Match Dubbel Tennis op 27, 28 en 29 december! Het belooft een gezellig samenzijn te worden vol sportieve uitdagingen en nieuwe ontmoetingen.

We hebben de tennisbanen gereserveerd van 18u tot en met 22u30, drie avonden lang. Het is dé gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen binnen onze regio, terwijl we genieten van uitdagende wedstrijden. We streven ernaar om evenwichtige teams samen te stellen, zodat iedereen het maximale plezier uit elke match kan halen.

Jullie zijn allen van harte welkom, ongeacht je niveau! Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, de Mix en Match Dubbel Tennisavonden zijn er voor iedereen. Speel mee op één, twee of alle drie de dagen – de keuze is aan jou. Elke wedstrijd duurt 90 minuten, gevuld met opwindende rallies en sportieve vriendschappen.

Om deel te nemen, vragen we een bescheiden bijdrage van €5 per wedstrijd. Inschrijven is eenvoudig: stuur een e-mail naar jaimie@kromveld.be met je naam, klassement en de dag(en) en tijdstippen waarop je graag wilt spelen.

Laten we samen de tennisbanen vullen met plezier en sportiviteit tijdens deze feestelijke dagen! Schrijf je in en beleef ‘fun met kerst’ op de tennisbaan.

Met warme groeten,