Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Big News!

Geplaatst op 21 juni 2023


Big News! - Kromveld

Beste leden van Kromveld Tennis en Padel,

We zijn verheugd om jullie mede te delen dat we binnenkort een nieuw clubhuis zullen optrekken op ons terrein. Dit clubhuis zal voorzien zijn van geweldige faciliteiten en een comfortabele omgeving om van tennis en padel te genieten.

Het hoogtepunt van ons nieuwe clubhuis zijn de twee nieuwe indoor padelbanen. We begrijpen dat jullie hier lang op hebben gewacht en we zijn blij te kunnen melden dat de bouw binnen 7 maanden gereed zal zijn na het starten van de werken. We realiseren ons dat dit enige hinder met zich mee kan brengen vanwege de werkzaamheden, maar we vragen om jullie begrip gedurende deze periode.

De zomerbar is bijna klaar en deze zullen we tijdens de winterperiode inrichten om na het sporten nog gezellig (warm) te vertoeven voor een leuke babbel en drankje(s) 😁🍺
We willen jullie bedanken voor jullie geduld en steun tijdens de bouw van het nieuwe clubhuis. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van de nieuwe padelbanen en alle andere faciliteiten die het clubhuis te bieden heeft.

Blijf op de hoogte van de vorderingen via onze communicatiekanalen en houd de aankondigingen in de gaten voor de officiële opening van het nieuwe clubhuis. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in onze gloednieuwe faciliteit!

Met sportieve groet,