Nieuwsbrief

Oude Schrieksebaan 89
2820 Bonheiden

Kromveld Kromveld gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Meer info
OK
←   Alle nieuws

Afterwork Drinks & BBQ

Geplaatst op 6 juli 2023


Afterwork Drinks & BBQ - Kromveld

Hoi iedereen,

Kom en doe mee met onze fantastische afterwork-evenement! We hebben een geweldige line-up van activiteiten gepland, inclusief padel, tennis, verfrissende drankjes en een heerlijke barbecue. Het wordt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, plezier te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten.

Of je nu een doorgewinterde padel- of tennisser bent, of gewoon wilt genieten van gewoon wat spel, ons evenement heeft voor elk wat wils. We hebben professionele faciliteiten en uitrusting beschikbaar, dus je hoeft alleen maar je enthousiasme mee te brengen.

Na het sporten kun je je dorst lessen met verfrissende drankjes, terwijl je geniet van de gezellige sfeer en de gesprekken met andere deelnemers. En natuurlijk kunnen we de smaakvolle barbecue niet vergeten!

Dus kom langs op 14 juli bij Kromveld en sluit je aan bij ons voor een gezellige afterwork-ervaring. Breng je sportieve geest en eetlust mee, en we zorgen voor de rest. Mis dit geweldige evenement niet – schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een geweldige tijd vol sport, plezier, drankjes en lekker eten!

warme groet,

Jaimie